4 ključne prednosti zebra zavjesa

4 ključne prednosti zebra zavjesa

Popularnost zebra zavjesa iz dana u dan vrtoglavo raste. To nije čudo s obzirom na to koliko su dobar i funkcionalan proizvod. Trend zebra zavjesa, sudeći po svemu, dostizat će još veću popularnost.
Želimo vam objasniti ključne prednosti zebra zavjesa, te vam na taj način olakšati odluku da odaberete baš ove zavjese.

Zebra zajvese su visokokvalitetan proizvod

Zebra zavjese izrađuju se od tri komponente. Visokokvalitetni aluminijski profili, o čijem kvalitetu govori i petogodišnja garancija koju dajemo. Zatim, 100% poliester platno, izuzetnog kvaliteta. I treća komponenta jesu plastični elementi koji dolaze na aluminijskim profilima, tegovima, te lancu za rolanje zavjesa.

zebra zavjese

Zebra zavjese se lako održavaju i čiste

Kada je u pitanju održavanje zebra zavjesa, ono što ih krasi jeste da se veoma lako čiste, te da se mogu održavati jednom godišnje ili češće po potrebi.

Osim toga, zbog svog sastava, zebra zavjesa ne zahtijeva nikakav poseban tretman, kao ostale zavjese. To podrazumijeva pranje pod određenim temperaturama, korištenje mašine za veš te peglanje nakon pranja.

Postupak pranja pogledajte OVDJE.

Veliki izbor platana

Izbor platana je zaista veliki. U ponudi se nalazi ogroman izbor boja, nijansi i dezena. Jednobojna platna, višebojna, svjetlucava ili mat, sa širokim ili uskim faltnama itd, itd. U tom pogledu, nudimo vam savjetodavni blog kao vid pomoći Kako izabrati pravu kombinaciju zebra zavjesa?

izlazak na mjerenje zebra zavjese - Glorious Home

Lako se mjere, ugrađuju i lako se vrši zamjena platna

Postupak mjerenja i ugradnje zebra zavjesa je veoma lagan i praktičan. Postupak mjerenja pogledajte OVDJE. Ukoliko poželite neku drugu boju platna ili pak novi dezen, jednostavno zamijenite platno. Dakle, nema potrebe da mijenjate mehanizam, samo izvadite postojeće platno i ubacite novo koje kupite. Platno možete kupiti u našem prodajnom salonu, a mi ćemo vam novo platno postaviti u mehanizam.

Zebra zavjese radimo isključivo po mjerama!

Ovo su neke od prednosti zebra zavjesa, kojih je zaista mnogo. A najbolje je da se u to uvjerite lično kupovinom ovog proizvoda.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za ovu temu, javite nam se na našu web stranicu ili na kontakt tel: 062/772-773; 061/195-402; 062/772-122

Vaš Glorious Home Zebra zavjese