4 razloga zašto izabrati dupli rolo zavjese

4 razloga zašto izabrati dupli rolo zavjese

Ljeto pred nama moglo bi proći u znaku dupli rolo zavjesa. To nije nikakvo čudo, jer je primjetno da je baš ovaj tip zavjesa čest izbor kupaca. Nastojat ćemo vam pružiti potrebne i korisne informacije o prednostima ovih zavjesa i razloge zašto izabrati dupli rolo zavjese.

Šta su dupli rolo zavjese

Dupli rolo zavjese predstavljaju zavjese čija se posebnost ogleda u tome što imaju dva platna. Luksuz, prefinjenost, funkcionalnost glavne su karakteristike ove vrste zavjesa. Vaš dom dobit će posebno ruho ukoliko ga ukrasite ovim zavjesama. Više o tome pročitajte ovdje.

zašto izabrati dupli rolo zavjese

Duplo platno

Ovo je jedini tip sa mehanizmom kao u zebra zavjesa, gdje možete imati dva platna. I to je jedna od najvećih prednosti i zanimljivosti duplog rola.
Ono što je posebna draž jeste što možete kombinovati različite vrste platana; classic, lux, delux i stilska platna. Svaka kombinacija ima svoju posebnost. Možete praviti kontrast kombinacije, jedno svijetlo, jedno tamno platno. Ili se pak odlučite za kombinacije svijetlih nijansi ili onih tamnih.

zašto izabrati dupli rolo zavjese

Luksuzan i moderan izgled

Dupli rolo zavjese definitivno odišu modernošću i luksuzom. Naročito ukoliko su u pitanju kombinacije stilskih platana. Izuzetno se uklapaju u prostor. Otvaraju prostor, ističu se lijepim izgledom i stvaraju lijep ugođaj za boravak u prostoru.

Crno bijeli rolo

Možete ih koristit po sistemu dan/noć

Za razliku od rolo zavjesa, dupli rolo zavjese mogu funkcionisati po sistemu dan/noć. Nije to klasičan sistema kao kod zebra zavjesa, ali zbog posjedovanja dva platna unutar mehanizma, možete propuštati željenu količinu svjetlosti u prostor.

Lako se održavaju i čiste

Kao i zebra zavjese, dupli rolo zavjese su također jako zahvalne za održavanje i čišćenje. Više o ovoj temi, kao i video sadržaj saznajte ovdje.

Ovo su neki od razloga zašto izabrati dupli rolo zavjese. Posjetite naš prodajni salon i uvjerite se u kvalitet naših proizvoda.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za ovu temu, javite nam se na našu web stranicu ili na kontakt tel: 062/772-773; 061/195-402; 062/772-122

Vaš Glorious Home Zebra zavjese