Trenutno pregledavate 5 savjeta za uređenje vašeg doma

5 savjeta za uređenje vašeg doma

Glorious Home vam donosi korisne ideje kako biste uredili enterijer vašeg životnog prostora. Nadamo se da ćete dobiti korisne savjete, stvari na koje do sada niste obraćali pažnju. Te da će ovaj blog biti od koristi za uređenje vašeg doma.

Nisu uvijek potrebni skupi komadi namještaja kako bi vaš enterijer izgledao lijepo i luksuzno. Naprotiv, lijepo uređeni enterijeri imaju dozu mašte i originalnosti. A najbitniji dio svakako je osobni pečat vlasnika. Nešto što se vama sviđa.

Odvojite vrijeme za uređenje doma i koristite vašu maštu i inspiraciju

Izabrati dobar namještaj bitnije je nego da imate puno namještaja u enterijeru koji će vam kasnije samo smetati. Raščistite prostor i riješite se stvari koje vam ne trebaju. Na taj će način novi komadi namještaja ili ukrasni detalji doći do izražaja.

Budite inspirativni, ali nemojte previše lutati u idejama. Ono što ste zamislili na samom početku neka vas vodi kod uređenja vašeg doma.

Pažljivo birajte boje

Odabir boje je izuzetno važan. Boja osim što utiče na izgled, veličinu i otvorenost prostorije, utiče i na vaše raspoloženje. Prilikom odabira, gledajte boje koje će vas učiniti raspoloženijim i vedrijim. Više o tome možete pročitati ovdje.

boje za uređenje vašeg doma

Rasvjetna tijela i lampe

To su elementi koji su uočljivi te oni na taj način itekako mogu pridonijeti izgledu vašeg doma. Ukoliko je vaš odabir bezvremenski komad namještaja, izgled vašeg doma sigurno će podići neka moderna samostojeća lampa ili luster u nekoj živoj boji.

rasvjeta za uređenje vašeg doma

Zavjese, paravani, paneli

Ukrasi na prozorima su od velike važnosti. Oni utiču kako na unutarnji, tako i na vanjski izgled vašeg doma. Osim toga, oni utiču u velikoj mjeri na izgled i veličinu vašeg prostora. Ukoliko ste zainteresirani za modernije i savremenije zavjese, pogledajte našu ponudu zebra zavjesa, panel zavjesa, rolo i dupli rolo zavjesa. Uveliko će vam pomoći i olakšati pri izboru.

zebra zavjese - gloirous home

Umjetničke slike i umjetnine

Umjetnine, naročito slike unijet će dozu sofisticiranosti u vaš prostor. Odberite one koje vam se sviđaju. Slike postavite tako da centar slike bude u visini očiju. Tako će doći do izražaja. U biti, što god odabrali od umjetnina, doći će do izražaja. Ali nemojte pretjerati sa njima.

umjetnička slika

Ne postoje posebna pravila za uređenje vašeg doma kojih se morate držati. Pokušajte unijeti element iznenađenja, i svakako se poigrajte različitim stilovima i naravno vašom maštom.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća javite nam se na našu web stranicu ili na kontakt tel:

062/772-773;

061/195-402;

062/772-122

Vaš Glorious Home Zebra zavjese