GLORIOUS HOME

Prednost dupli rolo zavjese

Dupli rolo zavjese predstavljaju zavjese čija se posebnost ogleda u tome što imate dva platna. Luksuz, prefinjenost, funkcionalnost glave su karakteristike ove vrste zavjesa. Vaš dom dobit će posebno ruho ukoliko ga ukrasite ovim zavjesama.

Ukoliko se odlučite za dupli rolo zavjese, slijede vas slatke muke. Odabir platana! Imate na raspolaganju desetine kombinacija. 

zašto izabrati dupli rolo zavjese

GLORIOUS HOME

Odabir platana za dupli rolo

Ono što je posebna draž jeste što možete kombinovati različite vrste platana; classic, lux, delux i stilska platna. Svaka kombinacija i svoju posebnost. Možete praviti kontrast kombinacije, jedno svijetlo, jedno tamno platno. Ili se pak odlučite za kombinacije svijetlih nijansi ili onih tamnih. Kombinacije mogu biti u tonu boja koje već imate u prostoru. Odluka o kombinaciji isključivo je na vama!

Kao što im samo ime govori, glavna razlika između ova dva proizvoda je ta što se rolo zavjesa sastoji iz jednog platna, a dupli rolo iz dva. Funkcionišu na potpuno isti sistem. Međutim, zbog toga što dupli rolo ima dva platna, imate mogunćnost da pravite sebi sistem dan/noć, dok to nije slučaj sa običnim rolo zavjesama. Također, to nije jedina razlika. Razlika je i u cijeni. Dupli rolo zavjese su dva puta skuplje u odnosu na rolo. No, to jer i razumljivo s obzirom na to da dobijate dva platna.