Glorious Home online brošura

Glorious Home online brošura

Gradeći svoj brend prepoznatljiv po kvaliteti usluga i proizvoda, profesionalizmu u obavljanju i dogovaranju poslova, Glorious Home želi svojim klijentima omogućiti što lakši, bolji i brži pristup svojim proizvodima i uslugama.

U tom smislu, idući u korak sa zahtjevima vremena i tehnologije, te raznovrsnih metoda marketinga koje pratimo iz dana u dan, želimo Vam predstaviti našu online brošuru.

Cilj i svrha brošure

Shodno tome da je u zadnje vrijeme sve više zastupljena online prodaja, ona kao takva zahtjeva brz i jednostavan pristup proizvoda na jednom mjestu. Ukoliko ste imali priliku posjetiti naš web site, mogli ste vidjeti detaljan asortiman proizvoda, uz detaljne opise (kvalitet, materijali, načini upotrebe, savjeti itd) istih. Uz to, u robrici novosti imate razne savjete, ideje i objašnjenja o korištenju i izboru naših proizvoda.

Cilj naše online brošure jeste prikazati naš asortiman proizvoda uz kratke opise, opisati misiju i osnovne informacije o firmi, te pogodnosti koje ona nudi kupcima, ali i fizičkim i pravnim licima koji bi željeli ostvariti suradnju sa našom firmom.

Online brošura na web stranici

Ukoliko želite doći do online brošure na našoj web stranici, ona se nalazi na naslovnoj strani odmah ispod rubrike “Zebra zavjese po mjeri kupca”. Potom samo kliknite na dugme “Pogledajte našu brošuru”. Pogledajte sliku ispod teksta.

Glorious Home Online brošura

Naš cilj je olakšati što bolji, jednostavniji i lakši pristup svim potrebnim informacijama o našoj firmi i našim proizvodima.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja javite nam se na našu web stranicu ili na kontakt tel: 062/772-773; 061/195-402; 062/772-122

Vaš Glorious Home Zebra zavjese