Iskoristite period kod kuće kako biste uljepšali dom

Iskoristite period kod kuće kako biste uljepšali dom

Kućna izolacija može biti itekako naporna i dosadna. Međutim, postoje načini kako da učinite taj period zanimljivim. Iskoristite vrijeme kako biste uljepšali dom. Glorious Home nudi vam veliki asortiman proizvoda kojim možete urediti vaš dom.

Zebra zavjese

Nudimo vam bogatu ponudu platana zebra zavjesa. Odaberite svoju idealnu kombinaciju i ukrasite vaš dom. U ponudi se nalaze classic, lux i delux platna. Ovo su samo neki modeli zebra zavjesa. Detaljnu ponudu pogledajte ovdje. Izaberite željeni dezen i boju. Ukoliko imate dilemu oko odabira kombinacije, evo par savjeta kako izabrati pravu kombinaciju zebra zavjesa.

zebra zavjese

Rolo i dupli rolo zavjese

Ukoliko odaberete rolo zavjese i(li) dupli rolo zavjese siruno se nećete pokajati. Izgledaju veoma lijepo, elegantno i luksuzno. Možete birati stilska ili classic, lux, delux platna. Prepustite se mašti i budite kreativni pri odabiru. Nudimo vam korisne savjete za odabit rolo i dupli rolo zavjesa.

rolo zavjese
dupli rolo

Mini mehanizam i sistem na kačanje

Ukoliko želite sistem zavjesa koji ide na krila vašeg prozora mini mehanizam je idealno rješenje za vas. Sve što trebate znati o mini mehanizmu pročitajte na ovom linku.

Klasični mini mehanizam e visokokvalitetni mini mehanizam koji se ugrađuje na krilo prozora. Uz mehanizam dolaze i aluminijske lajsne koje se stavljaju na lajsne prozora. Funkcioniše na principu rolanja “dan/noć”.

Mehanizam sa sistemom na kačanje je vrlo jednostavan za postavljanje. Sve što treba da uradite jeste da plastične zakačke zakačite na krilo prozora. Funkcioniše na princpiu rolanja “dan/noć”.

mini mehanizam
sistem na kačanje

Panel zavjese

Ukoliko težite elegantnom, luksuznom izgledu doma, predstavljamo vam panel zavjese. Odlično će se uklopiti u vaš dom i dati mu notu luksuza i izgeledat će bogatije. Odaberite vašu idealnu kombinaciju panel zavjesa i obratite nam se.

panel zavjese
panel zavjese

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za ovu temu, javite nam se na našu web stranicu ili na kontakt tel: 062/772-773; 061/195-402; 062/772-122

Vaš Glorious Home Zebra zavjese