Trenutno pregledavate Kako osvježiti izgled doma

Kako osvježiti izgled doma

Sasvim je normalno da svaki dom s vremena na vrijeme treba promjenu. Kako osvježiti izgled doma ponekad i nije jednostavno kao što zvuči ali uz malo savjeta i organizacije vrlo brzo ćete doći do rješenja. Obično se to dogodi s promjenama godišnjih doba, a naročito nakon prelaska iz zime u proljeće kada nam se dom čini sumorno i sivo. Kako je proljeće nedavno počelo, a i vi ste vjerojatno sada više nego ikada prije kod kuće, idealna je prilika da ovo stanje promijenite kako bi vaš dom zadobio malo sjaja i ljepote. I to uz vrlo male intervencije, koje neće uključivati puno vremena a ni izdataka.

Mirisne dekorativne svjećice

Svijeće su doista jako elegantan detalj, naročito ako su još i mirisne. Stavite ih na vidljivo mjesto gdje će se istaknuti – komodu, klub stolić, prozorsku klupicu… Svakodnevno ih zapalite kako bi njihov prekrasni miris ispunio dom i učinio ga toplijim i privlačnijim.

izgled doma

Ukrasni jastuci

Odabir ukrasnih jastučica odgovarajuće veličine i dezena koje s vremena na vrijeme možete mjenjajti u svaku sezonu i z svaki stil donijet će pravo malo osvježenje. Osvježenje koje je i lijepo i korisno.

Tema drveta – oprezno

Znamo da drvo daje ugodnu i toplu atmosferu ali pazite da ne pretjerate. Drvene komade namještaja moramo uskladiti s ostalim elementima u prostoru te imati na umu da se u jednoj prostoriji ne smije koristiti više od tri različite vrste drveta.

izgled doma

Zelenilo

Ni jedna druga boja ne podsjeća na prirodu i svježinu kao zelena. Zelena u prostoru donosi mir i sklad, stoga je odličan odabir za spavaću sobu. Ova boja označava život, rast i obnovu. Kad želite osvježiti svoj prostor nježne nijanse zelene su odličan odabir.

Ubacite kućnu biljku

Biljke odlično utiču na vaše zdravlje, a samim tim i na raspoloženje. Takođe, one predstavljaju i predivan ukras za vaš dom. Njegujte ih pažljivo i neka osjete vašu ljubav. Uzvratit će vam na najljepši mogući način.

Zavjese

Osvježite vaš dom zanimljivom bojom zavjesa iz naše ponude. Ponudu možete pogledati OVDJE.