Komarnici su već duži niz godina zastupljeni na našem tržištu. Međutim, njihov rastući trend na našem tržištu uočljiv je tek u posljednje vrijeme. Ljudi često pitaju za komarnike, odlučuju se kupiti ih. I što je najvažnije, njihove povratne informacije za komarnike su više nego pozitivne, što i jeste naš primarni cilj. 

Razlozi zbog kojih su vam neophodni komarnici

Veoma su efikasna zaštita od svih vanjskih insekata. Osim toga, ukoliko imate komarnike na vašim prozorima, uvijek ćete imati strujanje svježeg vazduha u vaš prostor, bez da imate problema sa ulaskom bilo koje vrste insekata.

Lijepo se uklapaju uz stolariju. Vašem domu će dati ljepši i bogatiji izgled, a njihovom funkcionalnošću bit ćete više nego zadovoljni.

fiksni komarnik

Naša ponuda komarnika

Nudimo vam tri vrste komarnika:
– Fiksni komarnici ( Ugrađuju se na štok prozora i nemaju mogućnosti otvaranja)
– Komarnici na baglame ( Komarnici s mogućnošću otvaranja i zatvaranja)
– Harmo komarnici ( Visokokvalitetni, funkcionišu na principu klizanja lijevo i desno u svrhu otvaranja i zatvaranja)

Izrada i ugradnja komarnika

Rađeni su od aluminijskih profila i visokokvalitetne plastične mrežice, koja je izrazito gusta, te zbog toga ne propušta ni najsitnije insekte s polja. Aluminijski profili su najčešće u bijeloj boji, a postoje i u drugim bojama poput sive, boje čokolade, svijetlo smeđe boje itd. Komarnici na vrata ili komarnici na prozore, potpuno je svejedno jer ugradnja komarnika je jednostavna. Sve što vam treba jeste aku bušilica, par šarafa i vješta ruka. Ugradnju pogledajte na videu.

Komarnik zaštita od insekata

Cijena komarnika

S obzirom na materijale od kojih su rađeni, te na njihovu funkcionalnost, cijene komarnika su veoma prihvatljive i povoljne. 
Cijene za fiksne komarnike su 20KM po metru kvadratnom, dok je cijena komarnika na baglame ( s mogućnošću otvaranja i zatvaranja) nešto skuplja i iznosti 25KM po metru kvadratnom. 
Cijena harmo komarnika je 60 KM po metru kvadratnom. Treba istaći da je ova vrsta komarnika rađena od visokokvalitetnog aluminijskog profila, znatno boljim od onih koji se koriste za izradu pomenute prve dvije vrste komarnika, a isti je slučaj i sa izradom mrežice. Harmo komarnici su, zaista, neprikosnoveni svojom izradom i funcionalnošću.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za ovu temu, javite nam se na našu web stranicu ili na kontakt tel:

062/772-773;

061/195-402;

062/772-122

Vaš Glorious Home Zebra zavjese