Korisni savjeti za odabir rolo i dupli rolo zavjesa

Korisni savjeti za odabir rolo i dupli rolo zavjesa

Rolo i dupli rolo zavjese su sve popularniji trend u posljednje vrijeme. Kupci se veoma često odlučuju koristiti rolo i dupli rolo model kao svrsishodan ukras u svom domu. Ukoliko imate dileme oko toga koji od ova dva proizvoda odabrati ili dilemu koja platna odabrati u kombinaciji, u ovom blogu nastojat ćemo vam pomoći oko toga.

obični rolo
zavjesa

Glavna razlika između rolo zavjese i duplog rola zavjese

Kao što im samo ime govori, glavna razlika između ova dva proizvoda je ta što se rolo zavjesa sastoji iz jednog platna, a dupli rolo iz dva. Također, to nije jedina razlika. Razlika je i u cijeni. Dupli rolo zavjese su dva puta skuplje u odnosu na rolo. No, to jer i razumljivo s obzirom na to da dobijate dva platna.

rolo zajvesa
dupli rolo zajvesa

Razlika rolo zavjesa i zebra zavjesa

Rolo zavjesa, za razliku od zebra zavjese, ne može da funkcioniše na principu dan/noć. Razlog tome je taj što zebra zavjesa ima predvostručeno platno i zbog toga prilikom rolanja zebra zavjese, možete da je podesite na dan ili noć.
Rolo zavjesa nema predvostručeno platno. Rola se kao i zebra zavjesa, ali izgleda kao panel zavjesa. Dakle, za razliku od zebra zavjese, nema predvostručeno platno, i ne može da radi na principu dan/noć. A za razliku od panel zavjese, može da se rola na visinu.
U prilogu vam nudimo nekoliko primjera rolo zavjesa.

rolo zavjesa
rolo zavjesa
Rolo zavjesa

Kombinacije za odabir platana

Ukoliko se odlučite za dupli rolo zavjese, slijede vas slatke muke. Odabir platana!
Imate na raspolaganju desetine kombinacija. Da li će to biti kontrast kombinacije svijetlog i tamnog platna ili ipak odabir kombinacija svijetlih boja ili tamnih. Možete kombinovati stilska platna, ili classic i stilska platna. Odluka je na vama! Mi ćemo vam dati nekoliko kombinacija koje su već odabrale naše zadovoljne mušterije i koje su ukrasile svoj dom ovom vrstom zavjesa.

Svijetla kombinacija
rolo zavjesa
dupli rolo
crno bijeli rolo

Za više informacija o rolo zavjesama posjetite link: https://glorioushome.ba/rolo-zavjese/

Za više informacija o dupli rolo zavjesama posjetite link: https://glorioushome.ba/dupli-rolo-zavjese/

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za ovu temu, javite nam se na našu web stranicu ili na kontakt tel:

062/772-773;

061/195-402;

062/772-122

Vaš Glorious Home Zebra zavjese