GLORIOUS HOME

Zašto odabrati panel zavjese?

To je posebna vrsta zavjese, koja ne ide na sistem rolanja (poput zebra zavjesa). Panel zavjesa funkioniše na principu kretanja pomoću vodilica u lijevu ili desnu stranu. Te vodilice se kreću po karniši, sa dva, tri ili četiri kanala. Panel zavjesa se uzima na komad i kao takva kombinuje se u dvije ili više kombinacija platna. Mjera panela je po vašoj želji.

panel zavjese

GLORIOUS HOME

Luksuzan izgled panel zavjesa

Sve češća pojava, naročito u domovima u kojima ljudi teže modernijem izgledu, susrećemo panel zavjese. Veoma elegantnog izgleda, zauzimaju jako malo prostora, a prostor koji krase paneli dolazi do izražaja.

Paneli izgledaju veoma luksuzno i otmjeno. Idealni su za uređenje prostora. Zbog toga, prostor u koji se ugrade panel zavjese izgleda bogatije. Izdvojit ćemo vam nekoliko primjera panel zavjesa.

GLORIOUS HOME

Prednost panel zavjesa

Ono što je glavna prednost panel zavjesa, jeste da se mogu raditi u mnogo kombinacija. Dakle, možete birati i kombinovati platna zebra zavjesa i stilska platna. Osim toga, veoma bitna karakteristika panel zavjesa je ta može da se izrađuje sa mnogo ukrasa i bordura. Još jedna od prednosti, paneli su idealno rješenje za kosine u vašem domu.

montaža panel zavjesa