Prednosti trakastih zavjesa

Prednosti trakastih zavjesa

Jedan od popularnih trendova zašitite od sunca svakako su trakaste zavjese. Mogu se koristiti za uređenje svih vrsta prostora u kom boravite. U narednom tekstu nastojat ćemo Vam pojasniti šta su trakaste zavjese, njihov princip rada, te prednosti trakastih zavjesa.

Glavne odlike trakaste zavjese

Prednosti trakastih zavjesa

Trakaste zavjese sastoje se od traka i mehanizma na kome se nalaze. Pokreću se na lančić koji lagano pokreće trake u lijevu ili desnu stranu ili ih lagano okreće pod kutom radi dobivanja željene količine dnevne svjetlosti. Dakle, za razliku od rada zebra zavjese, koja se rola, trakaste zavjese kližu u lijevu ili desnu stranu.

Prednosti trakastih zavjesa

Ove zavjese, kao što smo već rekli, jedan su od najboljih odabira za zaštitu od sunca. Možete propustiti željenu količinu svjetlosti, baš kako vama odgovara. A to Vam omogućava pokretnost traka na trakastim zavjesama. Lagano se održavaju, relativno dugo traju, jednostavnog su i lijepog izgleda i lijepo se uklapaju u prostor. Idealno su rješenje ukoliko imate kosine u Vašem prostoru.

prednosti trakastih zavjesa

Osim toga, trakaste zavjese su idealno rješenje za vašu kancelariju ili poslovni prostor, iako se nerijetko koriste i u kućama.

Vrlo su slične zebra zavjesama i modernog su izgleda.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća javite nam se na našu web stranicu ili na kontakt tel:

062/772-773;

061/195-402;

062/772-122

Vaš Glorious Home Zebra zavjese