Rolo komarnik za zaštitu od insekata

Rolo komarnik za zaštitu od insekata

Glorious Home je odnedavno obogatio svoj asortiman proizvoda sa rolo komarnikom koji predstavlja pravu atrakciju na tržištu.

Pored svoje funkcionalnosti i kvalitete, ovaj model komarnika služi svojoj svrsi i neće dozvoliti ulazak insekata u vaš dom. Naročito u ljetnim danima kada su velike vrućine.

Osim toga, rolo komarnik dobro će služiti i prilikom provjetravanja vašeg doma i strujanja čistog vazduha.

Sastav rolo komarnika

Rolo komarnik je građen od visokokvalitetnih aluminijskih materijala i pvc mrežice koja posjeduje veoma dobru čvrstoću i gustoću. Kao takva štiti vaš dom od ulaska insekata, te propušta strujanje vazduha u vaš dom.

Pogledajte i ostalu ponudu komarnika

Osim rolo komarnika, Glorious Home vam nudi veliki izbor komarnika različitih vrsta. U ponudi se nalaze: fiksni komarnici, komarnici na baglame, utapajući komarnici te harmo komarnici. Ponudu komarnika pogledajte OVDJE. Tu ćete pronaći sve prednosti koje komarnici nude. Također, moći ćete se upoznati sa njihovom namjenom, kvalitetom, prednostima i cijenom. S ovim tipom komarnika smo kompletirali našu bogatu ponudu, te se nadamo da ćete pronaći komarnik po vašoj volji i želji. Sve komarnike radimo po mjerama. Izlazak za mjerenje i ugradnja su besplatni.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za ovu temu, javite nam se na našu web stranicu ili na kontakt tel: 062/772-773; 061/195-402; 062/772-122

Vaš Glorious Home Zebra zavjese