Sistemi na kačanje i lijepljenje

Sistemi na kačanje i lijepljenje

U posljednje vrijeme sve je više primjetno da ljudi odabiru sisteme na kačanje i lijepljenje kao vid zaštite od sunca te ukrasa na prozorima. U ovom blogu nastojimo vam objasniti prednosti ovog tipa zavjesa, te načine ugradnje istog. Sistemi na kačanje i lijepljenje su veoma funkcionalni i prihvatljivi cijenom.

Sistem na kačanje

Sistem na kačanje je tip zavjese koji se montira na krilo prozora. Rađeni su od aluminija i plastike. Plastične kukice koje se nalaze na lijevom i desnom kraju stavljaju se na gornji dio krila prozora. Ukoliko želite, po potrebi možete zavrnuti šarafe u plastične kukice. Time ćete dobiti dodatnu čvrstinu na sistemima za kačanje.

Sistemi na kačanje i lijepljenje

Postupak mjerenja je objašnjen na slici

Postupak monitranja sistema na kačanje pogledajte na videu

Kako se može vidjeti riječ je o funkcionalnom proizvodu koji se vrlo lako montira i jednostavan je za korištenje.

Sistem na lijepljenje

I ovaj tip prizvoda se montira na krilo prozora. Za razliku od sistema na kačanje, ovaj tip zavjesa se lijepi na krilo prozora. Silikonska traka kojom se lijepi ovaj mehanizam je od izuzetnog kvaliteta i čvrstine.

Sistemi na kačanje i lijepljenje

Posutpak mjerenja ovog sistema je potpuno identičan kao sistema na kačanje.

Postupak monitranja sistema na lijepljenje pogledajte na videu

Sistemi na kačanje i lijepljenje su veoma prihvatljivi cjenovno. U tom smislu, za narudžbe veće od 150KM Glorious Home vam nudi besplatnu dostavu. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća javite nam se na našu web stranicu ili na kontakt tel:

062/772-773;

061/195-402;

062/772-122

Vaš Glorious Home Zebra zavjese