Trenutno pregledavate U susret proljeću: Komarnici zaštita od insekata

U susret proljeću: Komarnici zaštita od insekata

Zimski dani su uveliko na izmaku. Proljeće je već došlo na vrata, a sa sobom nosi i lijepo vrijeme. Naravno, osim ljepšeg vremena, dužih dana, buđenja vegetacija, bude se i insekti. I sigurno će predstavljati pravu noću moru od proljeća, pa sve do pred samu zimu.

Ali Glorious Home ima rješenje za vas – komarnike! Komarnici zaštita od insekata za vas i vaš dom.

fiksni komarnik

Zašto su komarnici idealna zaštita od insekata?

Komarnici su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog okvira te veoma guste PVC mreže. Upravo ta gusta mreža onemogućava ulazak insekata u vaš dom. Pored toga, ona omogućava nesmetano strujanje zraka u prostoru.

Osim toga, komarnici izgledaju veoma lijepo na vašim prozorima, tako da će dati samo dojam ljepšeg i modernijeg doma, pored zaštitne uloge.

komarnici

Ponuda komarnika

U svojoj bogatoj ponudi Glorious Home nudi nekoliko vrsta komarnika. Komarnici se razlikuju po kvaliteti i cijeni, shodno onome šta je želja kupaca.
Ponuda komarnika:

  1. Fiksni komarnici
  2. Komarnici na baglame
  3. Upatajući komarnici
  4. Harmo komarnici

Komarnici su rađeni od visokokvalitetnih aluminijskih profila i PVC mreže. Naravno, shodno cijeni, neki su više kvalitetniji od drugih.

Komarnik zaštita od insekata

Posjetite naš prodajni salon u Živinicama, pogledajte ponudu komarnika, ali i ostalog asortimana naših proizvoda; zebra zavjese, rolo zavjese, dupli rolo zavjese, panel zavjese, trakaste zavjese, mini mehanizmi i dekorativne karniše.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja javite nam se na našu web stranicu ili na kontakt tel: 062/772-773; 061/195-402; 062/772-122

Vaš Glorious Home Zebra zavjese