Ukrasite vaš dom panel zavjesama

Ukrasite vaš dom panel zavjesama

Želite li da ukrasite vaš dom panel zavjesama? Želite li da saznate koristi i prednosti ovog tipa zavjesa? Znatiželjni ste po pitanju panel zavjesa? Onda ste na pravom mjestu. U ovom blogu ćemo udovoljiti vašoj znatiželji i odgovoriti na određena pitanja po pitanju panel zavjesa.

paneli

Šta su panel zavjese?

To je posebna vrsta zavjese, koja ne ide na sistem rolanja (poput zebra zavjesa). Panel zavjesa funkioniše na principu kretanja pomoću vodilica u lijevu ili desnu stranu. Te vodilice se kreću po karniši, sa dva, tri ili četiri kanala. Panel zavjesa se uzima na komad i kao takva kombinuje se u dvije ili više kombinacija platna. Mjera panela je po vašoj želji.

Luksuzan izgled panel zavjesa

Paneli izgledaju veoma luksuzno i otmjeno. Idealni su za uređenje prostora. Zbog toga, prostor u koji se ugrade panel zavjese izgleda bogatije. Izdvojit ćemo vam nekoliko primjera panel zavjesa.

montaža panel zavjesa

Prednost panel zavjesa

Ono što je glavna prednost panel zavjesa, jeste da se mogu raditi u mnogo kombinacija. Dakle, možete birati i kombinovati platna zebra zavjesa i stilska platna. Osim toga, veoma bitna karakteristika panel zavjesa je ta može da se izrađuje sa mnogo ukrasa i bordura. Još jedna od prednosti, paneli su idealno rješenje za kosine u vašem domu.

Ukrasite vaš dom panel zavjesama uz Glorious Home. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća javite nam se:

062/772-773;

061/195-402;

062/772-122

Vaš Glorious Home Zebra zavjese