Zašto kupovati proizvode Glorious Home?

Zašto kupovati proizvode Glorious Home?

Glorious Home zebra zavjese Živinice je kompanija koja se bavi proizvodnjom zebrapanel, dupli rolo, rolo i trakastih zavjesa, kao i mogih drugih sistema i komarnika.

Da bi se potencijalni kupci i korisnici usluga ove uspješne firme uvjerili u kvalitet proizvoda, obavezno treba da posjete prodajni salon u obližnjoj industrijskoj zoni Maline u Živinicama, gdje na jednom mjestu mogu pogledati proizvode i dobiti druge važne informacije.

Glorious Home proizvodi

Veliki izbor proizvoda, dezena i boja

Kao što smo spomenuli u samom uvodu, Glorious Home posjeduje zaista veliki asortiman proizvoda. Osim bogatog asortimana, vrijedi istaći i kvalitet proizvoda koji je postao prepoznatljiv i neprikosnoven na tržišu.

U ponudi imam veliki izbor različitih vrsta platana sa različitim namjenama, koji obiluju različitim dezenima i bojama. Platna su, s pravom možemo reći, najkvalitetnija koja se mogu naći na tržišu.

Glorious Home proizvodi

Izuzetne cijene i dostava širom Bosne i Hercegovine

Spram kvalitete i ponude cijene u našoj kompaniji su zaista pristupačne. Možete pronaći baš svaki proizvodi koji odgovara vašem budžetu. Posjetite naš prodajni salon ili web stranicu i uvjerite se u to.

Dostavu naših proizvoda, putem brze pošte, vršimo u sve gradove u Bosni i Hercegovini, sa minimalnim troškovima dostave.

Zebra zavjese

Garancija na kvalitet

Ono što izdvaja našu kompaniju u Živinicama je izuzetno mlad i stručan kadar koji sa nekoliko iskusnih radnika čini odličan spoj mladosti i iskustva, kao i najkvalitetniji repromaterijali koji se mogu naći na evropskom tržištu.

Potvrda kvaliteta naših proizvoda je i grancija na naše aluminiumske komponente i mehanizme u trajanju od 5 godina.

Zavjese sa logom naše kompanije zastupljene su širom Bosne i Hercegovine, kao i u skoro svim zemljama Evropske unije.

O kvaliteti naših proizvoda nećemo puno govoriti. Drugi neka govore o tome. Utiske naših kupaca možete pročitati OVDJE.

Minimehanizam

Ugradnja i mjerenje

Nastojimo na najbolji i najbrži način izraditi i ugraditi naše proizvode nakon što se kupac odluči koji proizvod želi. Izlazak na mjerenje je u roku od dan/dva. Nakon mjerenja, ugradnju vršimo u roku od 5 do 7 radnih dana od dana mjerenja ili čak i brže.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća javite nam se na našu web stranicu ili na kontakt tel:

062/772-773;

061/195-402;

062/772-122

Vaš Glorious Home Zebra zavjese