Zebra zavjese kao zaštita od sunca

Zebra zavjese kao zaštita od sunca

Sigurno ste na zebra zavjese gledali kao na estetski detalj koji ukrašava vaš dom. To zebra zavjese u osnovi i jesu. Međutim, zbog svoje funkcionalnosti zebra zavjese predstavljaju mnogo više od toga.

Princip rada zebra zavjesa

Kao što vam je već poznato, zebra zavjese funkcionišu na principu dan/noć. To znači da pomjeranjem lanca na mehanizmu zebra zavjese možete birati koliku količinu svjetlosti ćete imati u vašem prostoru. Zebra zavjese tu mogu zamijeniti ulogu rolteni u određenom smilsu, jer pružaju sličan efekat.

zaštita od sunca zebra zavjese

Zaštita od sunca

Vjerovatno niste razmišljali o zebra zavjesama kao mjeri zaštite od sunca. Međutim, zebra zavjese to zaista jesu. S obzirom na to da rade na principu dan/noć, možete ih koristiti kao adekvatnu zaštitu od sunca. Kada su “na noć” time smanjujete dotok svjetlosti i toplote u vaš prostor. Osim toga, ukoliko vam bude pretamno, možete po svojoj volji puštati željenu količinu svjetla u prostor.

Zebra zavjese

Ponuda zebra zavjesa

U ponudi imam veliki izbor zebra zajvesa, različitih dezena, boja i cijena. Ukoliko ste zainteresirani za neki od naših modela, posjetite link https://glorioushome.ba/proizvod/zebra-zavjese-asortiman/. Ili posjetite naš online katalog zebra zavjesa OVDJE. Pogledajte ponudu classic, lux i delux modela.

Također, posjetite naš prodajni salon u Živinicama, svakim radnim danom, od 7:00 do 19:00.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća, javite nam se na našu web stranicu ili na kontakt tel: 062/772-773; 061/195-402; 062/772-122

Vaš Glorious Home Zebra zavjese