Trenutno pregledavate ZEBRA ZAVJESE – za moderan i funkcionalan dom

ZEBRA ZAVJESE – za moderan i funkcionalan dom

Zebra zavjese, također poznate kao dvostruke zavjese ili dan/noć zavjese, sve su popularniji izbor za mnoge domove zbog svoje funkcionalnosti i estetske privlačnosti. Ukoliko želite moderan i funkcionalan dom, Zebra zavjese su pravi izbor.

U ovom blogu ćemo razmotriti nekoliko razloga zašto je važno imati Zebra zavjese u svom domu i kako one doprinose izgledu i funkcionalnosti prostorija.

moderan i funkcionalan dom

Kontrola svjetla

Zebra zavjese nude mogućnost kontroliranja količine svjetla koja ulazi u prostoriju. Ove zavjese sastoje se od dva sloja tkanine koji se mogu pomicati neovisno jedan o drugome.

Kada se slojevi poravnaju, stvaraju se prozori za prolazak svjetla, a kada se slojevi preklope, blokiraju svjetlo u potpunosti. Ovo znači da možete regulirati količinu svjetla koja ulazi u sobu, što je važno u prostorijama poput spavaćih soba i dnevnih soba.

Zaštita privatnosti

Zebra zavjese nude i zaštitu privatnosti. Kada se slojevi zavjesa preklope, oni blokiraju pogled izvana i sprječavaju ulazak svjetlosti. To je posebno korisno ako vaš dom ima prozore koji se nalaze na prizemlju ili u blizini prolaza.

Dizajn

Zebra zavjese dostupne su u raznim bojama i stilovima, što ih čini idealnim izborom za bilo koji dom. Mogu se prilagoditi različitim dimenzijama prozora i mogu se koristiti kao samostalni proizvod ili u kombinaciji s drugim vrstama zavjesa.

Jednostavnost održavanja

Zebra zavjese jednostavne su za održavanje. Mogu se očistiti samo suhom krpom ili usisivačem, što znači da ne morate trošiti vrijeme i novac na unajmljivaje profesionalnih usluga.

moderan i funkcionalan dom

Funkcionalnost

Zebra zavjese su funkcionalne i prilagodljive. Mogu se koristiti u različitim prostorijama, uključujući dnevne sobe, spavaće sobe, kupaonice i kuhinje. Također se mogu prilagoditi različitim dimenzijama prozora, što ih čini idealnim izborom za sve vrste prozora i vrata.

U zaključku, Zebra zavjese su izvrstan izbor za bilo koji dom zbog svoje funkcionalnosti, estetske privlačnosti i jednostavnog održavanja. Omogućuju vam kontrolu nad količinom svjetla koja ulazi u prostoriju, pružajući vam i zaštitu privatnosti.

Kontaktirajte nas!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za ovu temu, javite nam se na našu web stranicu ili na kontakt tel:

062/772-773;

061/195-402;

062/772-122

Vaš Glorious Home.