GLORIOUS HOME

Zebra zavjese po mjeri

Zebra zavjese su sve češći izbor pri uređenju doma i sve više raste svijest o praktičnosti i jednostavnosti održavanja zebra zavjesa u odnosu na obične zavjese.

Zebra zavjese Živinice u svom asortimanu proizvoda nudi zebra zavjese, rolo, trakaste i panel zavjese koje se izrađuju od visokokvalitetnih aluminijskih profila i platana na mjeru i prema zahtjevu kupca.

Potvrda kvaliteta naših proizvoda je i garancija na naše aluminijske mehanizme u trajanju od 5 godina. 

GLORIOUS HOME

Rolo zavjese

Rolo zavjese su jedan od izuzetno popularnih odabira za ukrašavanje doma. Lijep, luksuzan i jednostavan izgled glavne su odlike ove vrste zavjesa. Izuzetno se uklapa u sve vrste prostora koji želite ukrašavati.

Za razliku od zebra zavjese, ovaj tip zavjese ne može da funkcioniše na principu dan/noć. Razlog tome je taj što zebra zavjesa ima predvostručeno platno i zbog toga prilikom rolanja zebra zavjese, možete da je podesite na dan ili noć.

GLORIOUS HOME

Dupli Rolo zavjese

Dupli rolo zavjese predstavljaju zavjese čija se posebnost ogleda u tome što imate dva platna. Luksuz, prefinjenost, funkcionalnost glave su karakteristike ove vrste zavjesa. Vaš dom dobit će posebno ruho ukoliko ga ukrasite ovim zavjesama.

Ukoliko se odlučite za dupli rolo zavjese, slijede vas slatke muke. Odabir platana! Imate na raspolaganju desetine kombinacija. 

GLORIOUS HOME

Trakaste zavjese

Jedan od popularnih trendova zašitite od sunca svakako su trakaste zavjese. Mogu se koristiti za uređenje svih vrsta prostora u kom boravite. U narednom tekstu nastojat ćemo Vam pojasniti šta su trakaste zavjese, njihov princip rada, prednosti, nedostatke u odnosu na ostale vrste zavjesa itd.

GLORIOUS HOME

Panel zavjese

To je posebna vrsta zavjese, koja ne ide na sistem rolanja (poput zebra zavjesa). Panel zavjesa funkioniše na principu kretanja pomoću vodilica u lijevu ili desnu stranu. Te vodilice se kreću po karniši, sa dva, tri ili četiri kanala. Panel zavjesa se uzima na komad i kao takva kombinuje se u dvije ili više kombinacija platna. Mjera panela je po vašoj želji.

GLORIOUS HOME

Komarnici

Komarnici su već duži niz godina zastupljeni na našem tržištu. Međutim, njihov rastući trend na našem tržištu uočljiv je tek u posljednje vrijeme. Ljudi često pitaju za komarnike, odlučuju se kupiti ih. I što je najvažnije, njihove povratne informacije za komarnike su više nego pozitivne, što i jeste naš primarni cilj.